ODTÜ-ÖYP-Kapasite Projesi: Yazılım-tanımlı Ağ Sistemleri Laboratuvarı

Bu proje kapsamında ÖYP ve diğer lisansüstü öğrencilerinin tez çalışmalarını destelemeye yönelik Yazılım-tanımlı Ağ Sistemleri (Software-defined Networked Systems) Laboratuvarı kurulması planlanmaktadır. Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde bu konularda araştırma imkanları çok kısıtlı olup, kurulacak olan laboratuvar ile lisansüstü öğrencilerimizin devam etmekte olan tezlerinde kullanılmak üzere önemli bir kapasite artırımı sağlanacaktır.